Informatie voor ouders

Algemene informatie voor de ouders                          

 

Wat u als ouder moet weten als uw kind de disco avonden en activiteiten van &RG-Teens bezoekt.

 

1               De activiteiten van &RG-Teens/PLUS worden bekend gemaakt via deze site, Facebook en via E-mail. Ook worden onze activiteiten via de plaatselijke krant bekend gemaakt. Voor de activiteiten kunnen inschrijfformulieren worden gedownload via de website www.energyteens.nl en kan men zich aanmelden voor desbetreffende activiteit.

2          Mocht het zo zijn dat bepaalde activiteiten niet doorgaan, dan krijgt uw zoon/dochter hier bericht van, mits hij/zij zich opgegeven heeft voor deze activiteit en contactgegevens bekend zijn.

3          Wij hanteren voor elke activiteit een uiterste opgave datum. Dit moeten wij doen omdat bij veel bedrijven/instellingen het aantal tieners opgegeven dient te worden. Na deze datum kan men zich ook niet meer opgeven.

4          Voor een activiteit kan het zijn dat er een eigen bijdrage wordt gevraagd.

5          Deelname aan activiteiten van &RG-Teens geschied altijd op eigen risico. &RG-Teens kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade, verlies of diefstal van goederen en blessures of verwondingen van personen.

6          Lidmaatschap houdt in dat U en uw tiener bekend bent met de huisregels van &RG-Teens, op deze website kunt u dit document kunt lezen of downloaden.Wij verzoeken u deze dan ook door te lezen.

7          Bij misdragingen of als de tieners de huisregels niet nakomen kan de toegang worden ontzegd. Tevens zal dan contact met betreffendeouders worden opgenomen.

8          De discoavonden/activiteiten hebben verschillende aanvang en eind tijden, raadpleeg de website. Voor en na deze tijden ligt de verantwoording bij de ouders m.b.t. het ophalen van uw kind en voor het gedrag van uw kind op weg naar of van huis.

9          Mocht u vragen hebben over deze regels of andere onderwerpen kunt u altijd contact opnemen met &RG-Teens.

Correspondentieadres:

Energyteens Lieshout  info@energyteens.nl

De Vang 30
5737JD Lieshout

 

Wij gaan ervan uit dat u als ouder begrip heeft voor deze “regels”. Wij proberen het voor de tieners dan ook zo plezierig mogelijk te maken tijdens de door ons geplande activiteiten.

Mocht er onverhoopt toch iets zijn, hopen wij dat u contact met ons opneemt.

Wij zullen daar waar noodzakelijk informatie vertrouwelijk behandelen.

 

Wij danken u voor uw begrip en vertrouwen.

 

Namens leiding &RG-Teens Lieshout

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *