Huisregels &RG-Teens

Wij hopen natuurlijk dat als je deelneemt aan onze activiteiten dat alles plezierig verloopt en vooral dat je het leuk vind om te komen. Om dit te kunnen waarborgen moeten we bepaalde (spel) regels opstellen, zo bijzonder zijn ze niet maar lees het onderstaande toch aandachtig door.

1. Toegang tot activiteiten is voor leerlingen vanaf groep 7 t/m en alle Lieshoutse tieners tot en met de leeftijd van 15 jaar. Bij disco’s mogen, tegen betaling introducés meegenomen worden. 

2. Er mag bij ons (net als bij alle andere openbare gelegenheden) binnen niet gerookt worden.

3. Er worden geen alcoholische dranken geschonken, het is ook ten strengste verboden zelf alcoholische dranken mee te nemen. Bij vermoeden van drankgebruik wordt de  toegang ontzegd en kan tot gevolg hebben dat je pasje word ingenomen.

4. Regel 2 en 3 geldt ook voor drugs e.d.

5. Bij wangedrag, kan toezegging worden ontzegt.

6. Maak je iets kapot of is er sprake van (vervolg) schade dan zullen de kosten verhaalt worden.

7. De aanvangstijden zijn normaal vanaf 19.30 uur tot 22.00 uur. Voor 19.30 uur en na 22.00 uur geldt het zogenaamde “hangjongerenbeleid”, bij overlast kan dit een boete opleveren. Indien bovenstaande tijden i.v.m. een activiteit uitlopen of anders moeten worden dan wordt dit duidelijk vooraf aangegeven.

8. Voor en na de hierboven bedoelde/genoemde tijden ligt de verantwoording bij je ouders over het wel of niet ophalen van jullie.

9. Belangrijk is te weten dat:
             EENMAAL BINNEN IS BINNEN. DIT GELDT VOOR IEDEREEN.

Indien je iets later wil komen i.v.m. muziekles of een andere hobby geef dit dan door aan de leiding. Je mag niet eerder dan de aangegeven tijd naar buiten, alleen naar huis of afgehaald worden. Indien je eerder dan de aangegeven eindtijd toch naar huis moet dan verwachten wij dat je opgehaald wordt door een ouder en dat je je afmeld met de ouder/verzorger bij de leiding. Wordt je bijvoorbeeld ziek dan nemen wij telefonisch contact op met een van de ouders zodat je afgehaald kan worden. Alleen op deze manier kunnen we zaken onder controle houden en is een veilig thuiskomen gewaarborgd.

10. Entree voor tieners voor de disco van buiten Lieshout is € 1,50.

11. Als tieners de hierboven beschreven regels niet nakomen, kan de toegang worden ontzegd. Tevens zal dan contact met de ouders worden opgenomen. 

12. De leiding van &RG-teens beslissen in alle gevallen waarin deze huisregels niet zijn voorzien.

13. De organisatie/vrijwilligers kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade,verlies of diefstal van goederen en blessures of verwondingen van personen.

 

We verzoeken je en gaan ervan uit dat je dit ook je ouders/verzorger laat  lezen.

 

Veel plezier bij &RG-Teens

Met vriendelijke groet,

Leiding &RG-Teens Lieshout                                              

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *