Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Crazy 88

mei 24 @ 19:30 - 22:00

CRAZY 88” het knotsgekke spel op 24 mei bij &RG-teens

Bij Crazy 88 gaat het om  88 bijzondere opdrachten. &RG-teens Lieshout organiseert dit superleuke spel  met als startpunt de jongerenruimte in het Dorpshuis te Lieshout.

Wie scoort  in no-time zoveel mogelijk punten door middel van het uitvoeren van bijzondere opdrachten! Er zijn leuke prijzen te winnen, maar belangrijker nog:  er staat een verrassing opgesteld voor het verliezende team. Wil je mee doen? Zorg er dan voor dat je een groepje vormt van 4 tot 7 tieners en 1 ouder/begeleider en dat je herkenbaar bent als groep. Lukt dit niet dan worden er op de avond zelf groepen samengesteld. Je kunt je tot en met 22 mei inschrijven via onderstaand formulier. Per groep is er minimaal één telefoon nodig welke foto’s en filmpjes kan maken en gebruik kan maken van Whatsapp. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.

De jeugdruimte is open vanaf 19.30 uur, zorg dat je er op tijd bij bent om het allemaal mee te kunnen  maken want voor je het weet is het 22.00 uur en weer tijd om naar huis te gaan.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Ik vorm een groepje incl. begeleider. Bij ja graag hieronder het totale aantal kinderen aangeven.
4567


PS, je krijgt een mail ter bevestiging. Check eventueel je spambox en voeg ons toe als veilige afzender.

Gegevens

Datum:
mei 24
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Dorpshuis
Grotenhof 2
Lieshout, Netherlands
+ Google Maps

Kalender

Aanmelden mailinglijst activiteiten

Aantal aanmeldingen: 186

Bekijk volledige kalender

Laatste foto's