&RG-Teens gaat weer activiteiten organiseren voor kinderen vanaf groep 6

Beste ouders/kinderen, &RG-Teens wil begin 2022 weer starten met het organiseren van verschillende activiteiten. Deze willen we weer kenbaar maken aan de leden die bij ons zijn aangemeld. Door het lange corona tijdsbestek zijn er geen activiteiten geweest en hiermee is er een grote groep kinderen uit Lieshout die zich niet hebben aangemeld. Iedereen vanaf groep 6 t/m 15 jaar is welkom. Dus heb je zin in leuke activiteiten meld je dan aan zodat je op tijd de info/nieuwsbrief e.d. krijgt.  


Weet je niet wat &RG-Teens inhoudt dan kan je dat terug vinden op de site www.energyteens.nl.  Of je kan contact opnemen met Marcel Jansen (Voorzitter) via MCJJansen@UPCmail.nl of 06-55052704.

Het aanmelden voor een lidmaatschap kan eenvoudig via de site. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden.

 

Verder zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kunnen we de jongeren organisatie niet draaiende (blijven) houden. Bij deze dus een oproep aan iedereen die mee wil helpen, al is het maar voor 1 activiteit. Alle hulp is welkom. Meld je aan via de mail naar MCJJansen@UPCmail.nl, zodat &RG-Teens niet verloren gaat !. 

 

Met vriendelijke groet,

Marcel Jansen.

Voorzitter &RG-Teens

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's