Kerststukjes maken bij &RG-teens

&RG-teens Lieshout organiseert een creatieve activiteit op vrijdag 22 december in het Dorpshuis te Lieshout.

Kerstmis staat weer voor de deur en wat is er dan leuker om een  mooi, zelfgemaakt kerststuk op tafel te hebben staan ! Kom op 22 december naar het Dorpshuis in Lieshout en neem een doos mee die ongeveer even groot is als een schoenendoos. Deelname is gratis, maar meld je wel even aan via het formulier hier aan de onderzijde. 

Zorg dat je op tijd bent, om 19.30 uur worden jullie verwacht en omstreeks 21.00 uur is het de bedoeling dat jullie weer opgehaald worden. Deze activiteit is voor &RG-teens leden van groep 7 t/m 15 jaar.

 

Aanmeldformulier

Opgeven voor Paasdecoratie knutselen.

Naam

E-mailadres

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's