Groep 6 basisschool welkom bij &RG-teens Tienerwerk Lieshout

&RG-Teens, tienerwerk Lieshout organiseert discoavonden en activiteiten  voor kinderen vanaf groep 7 tot en met 15 jaar. Ieder jaar na de jaarwisseling mag groep 6 ook instromen.

Natuurlijk willen jullie allemaal graag bij &RGTeens komen want we hebben altijd leuke, leerzame, gezonde en sportieve activiteiten op het programma. Dus schrijf je in en je bent verzekerd van vriendjes, sfeer, spanning, sensatie en veel lol !

Volgende week worden op de basisscholen in Lieshout de inschrijfformulieren uitgedeeld. !! Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Krijg je geen inschrijfformulier omdat je bijvoorbeeld niet in Lieshout op school zit of op de middelbare school, dan kun je een inschrijfformulier downloadenVergeet je pasfoto niet!

Je kunt al gelijk meedoen met de eerstvolgende activiteit op 13 januari: CRAZY 88. Zie voor meer informatie de pagina van Crazy 88

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's