Nerds Party  bij &RG-teens

nerds-party“Wie durft zich te verkleden als Nerd”. 


Op vrijdag 23 september organiseert tienerwerk &RG-teens een geweldige NERDS PARTY in de jeugdruimte van het Dorpshuis te Lieshout, ENERGYCLUB genoemd.

Heb je zin in een avondje de show te stelen in je Nerdy outfit en tevens heerlijk te swingen, of vind je het leuk om een spelletje te doen, zorg dan dat je erbij bent!.

Party Jockey Tim zorgt ervoor dat je de hele avond in je nerd outfit staat te swingen en zal genieten van de muziek. Je zult je verbazen want iedereen doet mee! Ook heeft hij enkele leuke verassingen op de agenda staan. Doe mee, verkleed je en win mooie prijzen. Misschien wordt jij &RG-teen van de maand?

De toegang tot &RG-teens Nerds Party is voor tieners met een pasje gratis en iedere gezellige jeugdige tiener ( groep 7 ) tot en met 15 jaar is tegen betaling van € 1,50  van harte welkom. De Discozaal is open vanaf 19.30 uur. Zorg dat je op tijd bent om het allemaal mee te kunnen maken want om 22.00 uur is deze “NERDY” avond weer voorbij. Kijk ook voor meer informatie op www.energyteens .nl.

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's