Informatie voor ouders

Algemene informatie voor de ouders                           Seizoen 2014-2015.

 

Wat u als ouder moet weten als uw kind de disco avonden en activiteiten van &RG-Teens of &RG-PLUS bezoekt.

Vanwege het succes mbt tot de discoavonden is er met name voor de discoavonden een splitsing op leeftijd gemaakt. Voor het voorgezet onderwijs tot en met 15 jaar is er sinds 2011 &RG PLUS een extra initiatief in het leven geroepen, tieners uit geheel Laarbeek zijn hierbij welkom.

&RG Teens blijft de basis dit betekend Lieshoutse kinderen van groep 7 t/m 15 jaar zijn altijd welkom.

 

1               De activiteiten van &RG-Teens/PLUS kunnen bekend worden gemaakt middels posters die we ophangen op belangrijke locaties w.o. scholen. Ook worden onze activiteiten via de plaatselijke krant bekend gemaakt. De PLUS respectievelijk TEENS discoavonden zijn vrijwel altijd op de 2e respectievelijk laatste vrijdag van de maand, is dit anders, dan word dit tijdig aangegeven. Voor de activiteiten kunnen inschrijfformulieren worden gedownload via de website www.energyteens.nl en kan men zich aanmelden voor desbetreffende activiteit.

2          Mocht het zo zijn dat bepaalde activiteiten niet doorgaan, dan krijgt uw zoon/dochter hier bericht van, mits hij/zij zich opgegeven heeft voor deze activiteit en contactgegevens bekend zijn.

3          Wij hanteren voor elke activiteit een uiterste opgave datum. Dit moeten wij doen omdat bij veel bedrijven/instellingen het aantal tieners opgegeven dient te worden. Na deze datum kan men zich ook niet meer opgeven.

4          Voor een activiteit kan het zijn dat er een eigen bijdrage wordt gevraagd.

5          Deelname aan activiteiten van &RG-Teens / PLUS geschied altijd op eigen risico. &RG-Teens kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade, verlies of diefstal van goederen en blessures of verwondingen van personen.

6          Lidmaatschap houdt in dat U en uw tiener bekend bent met de huisregels van &RG-Teens, bij het ontvangst nemen van een pas wordt u verwezen naar de website waarin u dit document kunt lezen of downloaden.Wij verzoeken u deze dan ook door te lezen.

7          Bij misdragingen of als de tieners de huisregels niet nakomen kan de toegang worden ontzegd. Tevens zal dan contact met betreffendeouders worden opgenomen.

8          De discoavonden/activiteiten en PLUS disco’s hebben verschillende aanvang en eind tijden, raadpleeg de website. Voor en na deze tijden ligt de verantwoording bij de ouders m.b.t. het ophalen van uw kind en voor het gedrag van uw kind op weg naar of van huis.

9          Mocht u vragen hebben over deze regels of andere onderwerpen kunt u altijd contact opnemen met &RG-Teens.

Correspondentieadres:

Johan Frenken

Hertog Janstraat 3

5737 CS Lieshout

 

Wij gaan ervan uit dat u als ouder begrip heeft voor deze “regels”. Wij proberen het voor de

tieners dan ook zo plezierig mogelijk te maken tijdens de door ons geplande activiteiten.

Mocht er onverhoopt toch iets zijn, hopen wij dat u contact met ons opneemt.

Wij zullen daar waar noodzakelijk informatie vertrouwelijk behandelen.

 

Wij danken u voor uw begrip en vertrouwen.

 

Namens leiding &RG-Teens Lieshout

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's