&RG-teens/PLUS ON FIRE

kazernelieshoutDe tieners van &RGTeens en &RG PLUS worden uitgenodigd door de brandweer uit Lieshout om een oefening mee te maken. Dit hete spektakel wordt gehouden op vrijdag 11 april bij de brandweerkazerne aan de Papenhoef 7 te Lieshout.

Middels een presentatie wordt er uitgelegd wat de brandweer allemaal doet.

We gaan met hulp van de brandweer vuurtjes stoken en dit ook weer blussen. Een auto blussen die in brand staat dat is toch wel heel spectaculair!

De buitenactiviteiten worden gedaan door de jeugdbrandweer van Laarbeek. Je ziet hoe je een brandende pop, de vlam in de pan en een brandende auto kunt blussen.

Je mag zelfs meedoen. Een spectaculaire en leerzame avond.

De deelnamekosten van deze activiteit zijn Euro 1,50 per persoon. 

Omdat  er een indeling gemaakt moet worden van groepen is het van belang om vroegtijdig te weten met hoeveel deelnemers er rekening gehouden moet worden. Men dient zich voor 7 april februari via deze link en het bedrag te voldoen via rekeningnummer 105065153.

Zorg dat je op tijd bent, om 19.30 uur worden jullie verwacht bij de brandwerkazerne omstreeks 22.00 uur is het weer afgelopen. Deze  activiteit is voor &RG-teens en de Lieshoutse &RG Plussers en dus voor de jeugd van groep 7 t/m 15 jaar. 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's