Interactieve spelshow “CRAZY 88” groot succes bij &RG-teens

50Onder leiding van Party Jockey Tim organiseerde &RGteens , tienerwerk Lieshout, op vrijdag 14 maart een verrassende, spannende en zeer lachwekkende interactieve spelshow binnen en buiten het Dorpshuis te Lieshout.  Een hevige strijd tussen teams waarin het volledig draait om de uitvoer van 88 knotsgekke  opdrachten.

De meest waanzinnige opdrachten moesten uitgevoerd worden om niet als verliezer uit de bus te komen. De verliezer werd namelijk getrakteerd op een vladouche. Bewoners in de directe omgeving van het dorpshuis, de plaatselijke horeca en in het dorpshuis zelf werd men overvallen met groepen tieners die wel met zeer vreemde vragen aan kwamen zetten.

Er werden rechter schoenen verzameld, biljarters werden getrakteerd. Men moest een halve frikadel gaan bestellen, een dansje uitvoeren op de Bavaria rotonde en aanbellen bij bewoners om een opdracht uit te voeren, iets te laten zien of horen. Ze bezorgde bij vreemde een bloemetje, deden de afwas bij bewoners, ramen wassen, gingen verkleed, sloegen een rauw ei kapot op het hoofd en nog veel meer erg vreemde, soms extreme opdrachten. Erg verrassend, lachwekkend en zeer geslaagd.

Wat erg opviel en een compliment verdient, was dat de mensen die het betrof spontaan mee deden en het ook als leuk ervaren ongeacht de uit te voeren opdracht.  Ook de begeleiders en de vrijwilligers hebben erg genoten van dit bijzondere spel. Het was zo vermakend dat de tijd te snel voorbij ging. Voor foto’s en het filmpje van de vladouche kijk op www.energyteens.nl.

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's