CRAZY 88” Interactieve spelshow op 14 maart bij &RG-teens

DSCF4959Crazy 88 wordt herhaald op veler verzoek. Een hevige strijd tussen teams in een show waarin het volledig draait om 88 bijzondere opdrachten. Party Jockey Tim organiseert deze verbluffende verrassende spannende en lachwekkend interactieve spelshow met als startpunt de jongerenruimte in het Dorpshuis te Lieshout. 

Dit entertainment programma is speciaal in elkaar gezet voor de Lieshoutse &RG-teens.

Geen avond chillen op de bank, maar strijden om binnen no-time zoveel mogelijk punten te scoren door middel van het uitvoeren van bijzondere opdrachten! Er zijn leuke prijzen te winnen, maar belangrijker nog: Er staat een verrassing opgesteld voor het verliezende team. Omdat er teams moeten worden gemaakt, is het van belang vroegtijdig te weten hoeveel deelnemers er mee gaan doen. Wil je mee doen? Zorg er dan voor dat je een groep vormt van precies 7 tieners en 1 ouder/begeleider en dat je herkenbaar bent als groep en meldt je op de avond zelf aan. Lukt dit niet dan worden er op de avond zelf groepen samengesteld. Hulp van ouders kan men hard gebruiken om groepen te begeleiden, en het team actief te helpen want e.e.a. speelt ook buiten het dorpshuis af. Per groep is er minimaal één telefoon nodig welke foto’s en filmpjes kan maken en gebruik kan maken van Whatsapp. De deelnamekosten van deze activiteit zijn Euro 1,50 per persoon, gelieve deze aan de zaal te voldoen. Consumpties en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Deze spelshow is alleen voor &RG-teen en PLUS leden. Bij activiteiten worden geen introducés toegelaten. De jeugdruimte is open vanaf 19.30 uur, zorg dat je er op tijd bij bent om het allemaal mee te kunnen  maken want voor je het weet is  het 22.00 uur en dan is het  weer voorbij.

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's