AFTER CARNAVAL discovond bij &RG-teens

DSCF8780Lieshout: Op vrijdag 28 maart bij &RG-teens, tienerwerk Lieshout voor diegene die er nog geen genoeg van kunnen krijgen, een spectaculaire AFTER CARNAVAL discoavond. Deze discoavonden zijn bedoeld voor de leden uit Lieshout vanaf groep 7 t/m 15 jaar en dit keer mag men gratis een introducé meenemen.

Ben je op wintersport geweest met je ouders en heb je carnaval gemist of vond je dat het carnaval te snel is afgelopen of wil je gewoon nog es lekker uit je dak. Bij &RG-teens krijg je nog een kans ! Haal de carnavalskleding nog een keer uit de kast, zet een masker of neus op, neem je toeter en vriendje of vriendinnetje mee want het belooft een groot feest te worden!

Naast carnaval staan er ook andere leuke verrassingen op de agenda. Onder leiding van Party Jockey Tim zal je gaan hossen, springen, zingen. We vormen al snel één grote polonaise het wordt genieten alsof Carnaval nog niet voorbij is. Doe mee, kom verkleedt en win mooie prijzen. Wordt jij de Carnavals &RG-tiener van de maand, waarbij je voor altijd op de website een prominente plaats heb veroverd. Ook komt er later op de avond een mysterie gast. Benieuwd??, daar kun je alleen achterkomen als je erbij bent. Het belooft een fantastische avond te worden die je niet mag missen.

De toegang tot &RG-teens discoavond is voor tieners met een pasje gratis en iedere gezellige jeugdige tiener ( groep 7 ) tot en met 15 jaar is normaal tegen betaling van € 1,50 van harte welkom. Deze avond is het gratis,voor introducés. De Discozaal in het Dorpshuis te Lieshout is open vanaf 19.30 uur. Zorg dat je op tijd bent om het allemaal mee te kunnen maken want om 22.00 uur is deze bijzondere avond weer voorbij. Kijk ook op www. energyteens.nl.

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's