&RG-teens gaat disco zwemmen

De vrijwilligers van &RG-teens, tienerwerken Lieshout organiseren op vrijdag 10 januari 2014 een zeer gezonde en sportieve activiteit. Eindelijk weer een avond achter de computer of TV vandaan. Veel beweging, spanning en lol !! Gezellig met je Lieshoutse vriendjes/vriendinnetjes naar het zwemparadijs de Tongelreep in Eindhoven.

De deelnamekosten voor deze activiteit zijn Euro 3,50 per persoon. Het bedrag overmaken op nummer 105065153 heeft de voorkeur, anders gepast betalen bij de bus.

Vanwege de kosten vragen we ouders om meerdere kinderen weg te brengen en weer op te halen. ( men mag daar ook blijven ). De vertrektijd is gewijzigd naar 18.00 uur omdat om 21.00 uur het zwembad weer wordt gesloten. Er worden geen inschrijfformulieren uitgedeeld. Inschrijven kan tot 8 januari via de website www.energyteens.nl.

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's