PEPERNOTENPARTY !

DSCF7364Dit keer speciaal voor de Lieshoutse tieners een disco met als thema de Sint, maar wel eentje die elk feestbeest leuk vind. De pepernotendisco van vorig jaar bezocht de jeugd massaal, cadeaus inpakken voor alle gasten, doen we niet dat wordt een beetje abnormaal. We hebben een mystery guest die avond en de rest maken we ook nog niet bekend, maar het wordt zeker een vette disco, boordevol show en entertainment.

Wat staat er nog meer op zaterdagavond 30 november te gebeuren? Overtuig jezelf door er te zijn en laat je verrassen en opbeuren. Party Jockey Tim ( Tim Frenken ) jullie disk jockey en entertainer heeft dit keer weer iets speciaals voor ogen en doet onder andere ook een beroep op jullie rijm vermogen. Kom met een rap, rijm, gedicht of heb je een mooi verhaal en past het bij het thema en wij vinden het ook goed allemaal. Dan kan jij iets moois winnen, dus als ik jou was zou ik na dit gelezen te hebben er maar vast aan beginnen.

 

Heb je een zwarte pruik of wat schmink en een baret met veer, of een witte baard, staf met mijter en kom je verkleed in de juiste sfeer. Wordt je gespot en kom je in de spotlight, dan sta je met je prijs vereeuwigd op de &RG-teens website.

 

Deze discoavond vind plaats in de CLUB ENERGIE ruimte, de jeugdruimte van het Dorpshuis te Lieshout onder toezicht van  de vrijwilligers van &RG-teens, tienerwerk Lieshout. Dit wordt weer de hele avond feesten tot je erbij neervalt, op muziek die jij leuk vindt. Je verbaast je als je om je heen kijkt, want iedereen doet mee! Win mooie prijzen of wordt jij &RG-teen van de maand?

 

De toegang tot &RG-teens discoavond is voor tieners met een pasje gratis en iedere gezellige jeugdige tiener ( vanaf groep 7 ) tot en met 15 jaar is tegen betaling van € 1,50  van harte welkom. De Discozaal is open vanaf 19.30 uur. Zorg dat je op tijd bent om het allemaal mee te kunnen maken want om 22.00 uur is deze zeer bijzondere discoavond weer voorbij.  Kijk ook voor meer informatie 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's