KERSTSTUKJES MAKEN met &RG-teens/PLUS tienerwerk Lieshout

De vrijwilligers van het &RG-teens-team organiseren een creatieve activiteit op vrijdag 6 december. De kerststukjes worden gemaakt bij de Scouting Lieshout/Mariahout aan de Herendijk 7 in Lieshout.

De organisatie daagt de jeugd uit om een mooi kerststuk te maken voor hun zelf of de ouders, oma,opa etc. Ook al kun je “niets”, je komt toch met iets heel moois naar huis. Je krijgt professionele begeleiding. Daar waar nodig wordt je geholpen. Je vader of moeder zal apetrots zijn. De manier waarop de stukjes worden gemaakt zullen ze zeker de kerst halen. De deelnamekosten van deze activiteit zijn Euro 1,50 per persoon. Men dient met eigen vervoer naar de Herendijk te komen. Laat je wegbrengen door je ouders met de auto, of in ieder geval ophalen. Want de mooie creatie die je gemaakt hebt ( of meerdere ) mag je gratis mee naar huis nemen. De ingang van het scoutingterrein is via het voetbalterrein, sportpark de Luijtelaar Herendijk 7. 

Omdat  er een indeling gemaakt moet worden van groepen is het van belang om vroegtijdig te weten met hoeveel deelnemers er rekening gehouden moet worden. Daarom dient men zich in te schrijven. Is je mailadres bekend, dan ontvang je per mail een inschrijfformulier. Heb of krijg je geen inschrijfformulier, kijk bij activiteiten, daar kan het inschrijfformulier worden gedownload.

Zorg dat je op tijd bent, om 19.30 uur worden jullie verwacht op het scoutingterrein! Omstreeks 22.00 uur is het de bedoeling dat jullie weer opgehaald worden om terug naar huis te gaan. Deze activiteit is voor &RG-teens en de Lieshoutse &RG Plussers en dus voor de jeugd van groep 7 t/m 15 jaar.  

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's