NERD DISCO

nerdposter 28 septZaterdag 28 september bij &RG-teens

NERD DISCO

Vanwege de verbouwing van het dorpshuis dit keer de tienerdisco op een zaterdag. Party Jockey Tim, voorheen entertainend DJ T–X ( Tim Frenken ) start de eerste disco van dit seizoen met de “Nerd Disco”.

De nieuwelingen zullen zich verbazen, want ook zij gaan samen met de groep die al eerder de &RGteens disco hebben bezocht ondervinden dat stilstaan op de zorgvuldig geselecteerde muziek van Party Jockey Tim niet mogelijk is. Spontane swingende bewegingen komen bij je los, iedereen doet mee want dansen is leuk ! Naast de bekende dansjes wordt er tevens voor de nodige entertainment gezorgd, spel en de verkiezing van de “&RG-teen van de maand” waarbij je voor altijd op de website een prominente plaats hebt veroverd zullen niet ontbreken. Kortom een fantastische avond die je niet mag missen. Kom allemaal, dit is de eerste disco van dit seizoen.

Een Nerd is iemand die weigert deel te nemen aan de populaire cultuur van jongeren vanwege hun afwijkende kledingstijl (gele bretels hoog opgetrokken broek, een rode geruite blouse) interesses, liefde voor studeren of hoge intelligentie. Hij verafschuwt trends en mode, is een streber met betrekking tot zijn studie en beoefent een hobby die doorgaans als saai wordt beschouwd. Kijk maar eens op Google afbeeldingen daar doe je genoeg inspiratie op en weet je hoe je verkleed kunt komen. Want ook jij komt toch als Nerd verkleed?

En ehh… HEEL BELANGRIJK ! noteer vast even het volgende: Op zaterdag 26 oktober organiseren we een Laarbeekse Halloweentocht in Lieshout. Je moet hiervoor inschrijven. Kijk ook voor meer informatie op www.energyteens.nl  daar vindt je hoe je kunt deelnemen.

De vrijwilligers van &RG-teens organiseren deze discoavond in de CLUB ENERGY ruimte van het Dorpshuis te Lieshout. De toegang tot &RG-teens discoavond is voor tieners met een pasje gratis en iedere gezellige jeugdige tiener ( groep 7 ) tot en met 15 jaar is tegen betaling van € 1,50  van harte welkom. De Discozaal is open vanaf 19.30 uur. Ben er op tijd bij om het allemaal mee te kunnen maken want om 22.00 uur is deze Nerd discoavond weer voorbij.  

DSCF6601 - ML

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's