Gezocht !

Vrijwilligers voor Tienerwerk Lieshout

Groepsfoto tienerwerk Lieshout 2013-2014De huidige vrijwilligers van &RG-teens, tienerwerk Lieshout zijn succesvol,zeer gemotiveerd, goed georganiseerd en hebben een druk programma voor de Lieshoutse tieners (&RG-teens) vanaf groep 7 en de overige jeugd uit Laarbeek tot en met

15 jaar ( &RG PLUS ).

 Vanwege de groei zijn we op zoek naar extra vrijwilligers voor zowel &RG-teens en &RG -PLUS. Ook dit jaar staan er weer bijzondere disco’s maar ook leerzame, gezonde en sportieve activiteiten op het programma en ben je als vrijwilliger, verzekert van nieuwe contacten, sfeer, spanning, sensatie en veel lol !

Lekker sociaal bezig zijn met dorpsgenoten en voor een goed doel, namelijk de jeugd uit Lieshout/ Laarbeek. Ze maken vriendjes, gaan met elkaar om, we houden ze van de straat en halen ze achter de computer vandaan. Heel belangrijk dus!

We zoeken toezichthouders, soms zaalversierders,niets ( in )spannends dus. Ook al ben je maar tijdelijk beschikbaar, of zoek je een maatschappelijke stage. Woon je in Laarbeek sluit je aan bij het succesvolle tienerwerk Lieshout!

Het &RG-teens/PLUS team heeft onlangs een bestuur gevormd, dit bestaat uit Erna Claassens secretariaat/activiteiten, Elly Bevers disco coördinatie/ contactpersoon basisscholen, Hans van Stiphout websitebeheerder / vicevoorzitter, Marcel Jansen penningmeester/ ledenadministratie en Johan Frenken voorzitter en public relations. Het vrijwilligersteam 2013-2014 bestaat uit personen uit Lieshout, Mariahout en Beek en Donk. Dit zijn; Astrid Bevers, Corina Dekkers, Suzanne Deckers, Tim Frenken      ( Party Jockey TIM ) , Saskia Goossens, Hariëtte van den Hurk, Hans van de Kerkhof, Hanita Swinkels, Pascal Ahout,Davey Gloudemans, Carin Noijen, Karin van Stiphout en Paul de Hoon.

&RG-teens en &RG PLUS heeft nu 17 vaste vrijwilligers en dat is te weinig om voor beide doelgroepen een solide basis te hebben.  Ook kan de organisatie een beroep doen op een 6 tal oproepvrijwilligers, deze vrijwilligers stellen zich alleen voor bepaalde activiteiten beschikbaar o.a. voor begeleiding en opbouwen en willen liever niet tot de vaste kern horen. U kunt zich als ouder opgeven op het inschrijfformulier van uw kind wat in groep 7 onlangs is verdeeld. Alle hulp is welkom. 

Ben je 15 jaar of ouder en denk je een bijdrage te kunnen leveren in welke vorm dan ook en kom je uit Laarbeek? Neem dan contact op met Johan Frenken via mail jpwfrenken@onsbrabantnet.nl of bel 0499-422620.

 

Bijlage Foto vrijwilligers 2013-2014

Boven van Links naar rechts: Paul de Hoon, Marcel Jansen, Erna Claassens,Elly Bevers,Astrid Bevers,Hans van de Kerkhof.

Onder van links naar rechts: Hans van Stiphout, Davey Gloudemans,Pascal Ahout, Suzanne Deckers en Johan Frenken.

Het team is op de foto niet voltallig; Corina Dekkers,Tim Frenken (Party Jockey TIM), Saskia Goossens, Hariëtte van den Hurk,Hanita Swinkels, Carin Noijen en Karin van Stiphout konden niet aanwezig zijn. 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's