&RG-teens Tienerwerk Lieshout klaar voor nieuwe aanwas tieners.

SONY DSCDe vrijwilligers van &RGteens, tienerwerk Lieshout zijn er weer klaar voor. Zeer gemotiveerd, goed georganiseerd. Er is voor het aankomend seizoen weer een druk  en passend programma voor de tieners vanaf groep 7 en de overige jeugd uit Lieshout van het voortgezet onderwijs tot en met 15 jaar. Ook dit jaar staan er weer leerzame, gezonde en sportieve activiteiten op het programma, schrijf je in en je bent verzekert van vriendjes, sfeer, spanning, sensatie en veel lol ! Ook voor &RG PLUS, bedoeld voor de leeftijd van 13 t/m 15 jaar en geheel Laarbeek zijn de succesvolle disco’s  ingepland.

De belangstelling van de jeugd voor de activiteiten van tienerwerk Lieshout neemt steeds meer toe. Het totaal aantal ingeschreven tieners is in schooljaar 2012-2013 opgelopen tot ruim 400 tieners. Vanwege de leeftijdgrens vallen er dit schooljaar natuurlijk ook weer af echter de nieuwe groep 7 leerlingen van de basisschool klassen staan te popelen om zich te mogen inschrijven. Basisschoolverlaters kunnen zich nog inschrijven voor de felbegeerde &RG PLUS discoavonden.

 Party Jockey Tim weet het jeugdige publiek door zijn muziekkeuze en entertainment te boeien en te verrassen. Zijn bijzondere manier van presentatie, muziek en de theaterachtige interactieve avonden vallen erg goed in de smaak.  De thema discoavonden en activiteiten worden goed bezocht. Ook dit jaar zijn er weer volop ideeën door het &RG-teens team ingebracht. De bedoeling is om ongeveer 3 keer per maand iets te organiseren voor de jeugd.

 Voor de &RG-teens worden op de basisscholen in Lieshout momenteel de inschrijfformulieren uitgedeeld in groep 7. Deelname is gratis !! Inschrijven kan via het inschrijfformulier en vóór 8 september. Krijg je geen inschrijfformulier omdat je bijvoorbeeld niet in Lieshout op school zit of op de middelbare school, dan kun je een inschrijfformulier hier te downloaden  of afhalen/invullen bij Johan Frenken, Hertog Janstraat 3, 5737 CS Lieshout. Bel even naar telefoonnummer 0499-422620 en vergeet je pasfoto niet.

Voor toegang tot de &RG PLUS discoavonden dienen de Laarbeekse tieners van het voorgezet onderwijs 13 t/m 15 jaar,  met een goed herkenbare ingescande pasfoto ( minder dan 600kB ) zich aan te melden via de website. Ook dit is gratis.

 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's